ZAVRŠENA DRAMA! Lažna dojava bombe u avionu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠENA DRAMA! Lažna dojava bombe u avionu

Rumunske vlasti saopštile su da je avion kompanije WižAir, koji je leteo iz Gruzije za Poljsku, bio prinuđen da sleti na aerodrom u Bukureštu zbog pretnje bombom.

SKANDAL! NACIJA BEZ STIDA I SRAMA! Crnogorci MENJAJU DRŽAVNU ZASTAVU i uvode ISLAMSKE SIMBOLE?!

FIRIĆ POD DEJSTVOM NARKOTIKA HALUCINIRAO PRED SMRT!? Novi detalji o pogibiji huligana sa derbija

Kako je javio AP, avion Erbas A320 na liniji Kutaisi-Varšava bezbedno je sleteo nakon što je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preusmeren za Rumuniju. Portparol Međunarodnog aerodroma, Valentin Jordake, u rumuskoj prestonici rekao je da su nakon što je letelicu napustilo 173 putnika, avion odvezen na izolovanu lokaciju na pisti gde je izvršena pretraga i skeniranje prtljaga.

Avion je poleteo pet časova kasnije za Varšavu, nakon što su rumunske vlasti završile pretragu. Jordake je kazao da je pretnju o bombi Međunarodnom aerodromu u Kutaisiju telefonom uputio ženski glas.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.