ZAVRŠEN UVIĐAJ U KUĆI BABA LJUBE: Policija pronašla fragmente nalik na ljudske kosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 14:25

ZAVRŠEN UVIĐAJ U KUĆI BABA LJUBE: Policija pronašla fragmente nalik na ljudske kosti!

Policija je završila istragu nakon što je izgorela kuća starice Ljube Obradović na Baniji i saopštila da su pronađeni fragmenti nalik na ljudske kosti.

Iako to još nije zvanično potvrđeno, sve ukazuje da je baka Ljuba izgubila život u požaru koji je potpuno uništio trošnu kuću u kojoj je živela.

- U utorak, 1. februara, u poslepodnevnim časovima, policija je dobila dojavu da je u mestu Donji Klasnić na glinskom području u potpunosti izgorela drvena kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je boravila žena starije životne dobi - saopštila je policija, koja ima i pretpostavku kako je do požara došlo.

- Na mestu događaja je obavljen uviđaj, u saradnji sa radnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i veštačenja „Ivan Vučetić“. Nije se mogao utvrditi tačan uzrok požara, pa je najverovatniji uzrok čunak peći koji prolazi kroz drveni plafon kuće, kao i moguće korišćenje petrolejske lampe. Pretragom mesta događaja pronađeni su fragmenti koji svojim izgledom podsećaju na kosti ljudskog porekla. Tragovi su uzeti i biće dostavljeni na veštačenje - kažu u sisačko-moslavačkoj policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.