ZAVRŠEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA: Evo šta se ZNA, a šta ISTRAGA treba da utvrdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA: Evo šta se ZNA, a šta ISTRAGA treba da utvrdi

Uviđaj pada aviona u Slatini kod Šapca je završen, a delovi koji su bili rasuti po njivama odneti su na ispitivanje

Završen je uviđaj posle avio nesreće u Slatini kod Šapca, u petak, u kojoj su život izgubila dva pilota Vojske Srbije, Nenad Chulibrk i Dejan Pandurović, a istraga će utvrditi šta su uzroci nesreće.

Kuću Milete Mladenovića, u čijoj je blizini pao avion, više ne obezbeđuje policija. Odneti su svi delovi aviona sa mesta nesreće, koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rasuti po okolnim njivama, javlja RTS.

Slobodanka Milutinović, zamenik javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, istakla je da će istraga utvrditi šta su uzroci nesreće.

U dalju istragu biće uključena i vojna komisija.

Početkom naredne nedelje biće održani komemorativni skupovi, a vreme sahrana biće naknadno objavljeno.

Vojni avion "super galeb G-4" srušio se juče na području sela Slatina kod Šapca a tom prilikom poginuli su piloti, potpukovnik Nenad Ćulibrk iz Komande RV i PVO i kapetan Dejan Pandurović iz 252. školsko-trenažne avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.