ZAVODNIK POD KOŠEM: Branko Sibinović (17) iz Niša trojkama grabi do vrha!

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODNIK POD KOŠEM: Branko Sibinović (17) iz Niša trojkama grabi do vrha!

Mladom Branku Šibinoviću (17) iz Niša košarka je sve. Od svoje sedme godine kada je prvi put uzeo košarkašku loptu u ruke i kada je parket zaškripeo ispod njegovih patika znao je kuda je krenuo njegov put.

Sa sedam godine je počeo da trenira u Košarkaškom klubu Niš, odskora KK Naisus, i postigao je zavidne rezultate. Mladi plejmejker svojom angažovanom igrom, upornošću, trudom već sa 12 godina našao se u selekciji Srbije. Sa košarkaškom reprezentacijom obišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je celu Evropu i osvoja je medalje na raznim turnirima.

Njegove trojke mnogo puta su rešavale utakmicu, a tribine, kada on igra, pune devojčica.

"Moj san je da zaigram za neki veliki tim. Idol mi je Kobi Brajan, a od srpskih košarkaša volim kako igraju Teodosić i Bogdanović. Kada dođe vreme, voleo bih da upišem DIF, jer sport je moj način života", rekao je Branko.

Šibinović je, pored toga što je odličan košarkaš, odličan đak i omiljen je u srednjoj poslovnoj školi.

http://www.youtube.com/watch?v=D1JwdMO4rXA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.