ZAVODLJIVO I U TRENDU

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODLJIVO I U TRENDU

Jedanaesti velnes fešn selekšn nastavlja sa modnim spektaklima

„Sent Džordž“, „Ovijese“ i Reži Lene, četvrte večeri Velnes fešn selekšna, u lepom ambijentu na pristaništu Kalemegdana, publici su prikazali svoje nove kolekcije. „Sent Džordž“ je i ovaj put u svojoj kolekciji imao modele nosive nekoliko sezona, kao i garderobu za one koji imaju koji kilogram više. Za decu i tinejdžere ova kuća je namenila udobnu garderobu od prirodnih materijala, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u svakom trenutku udobna, ležerna i nadasve trendi.

Italijanski brend „Ovijese“ je prikazao svoju kolekciju „siti stajl“, namenjenu celoj porodici. Njihove modele će rado nositi odvažne i gorde žene, kao i poslovna gospoda.

I, na kraju ove večeri, francuski stilista Reži Lene predstavio je svoje autentične, neobične i unikatne šešire.

Peto veče ove modne manifestacije bilo je rezervisano za modnu kuću „Todor“, koja je takođe u Beton hali, u takozvanom modnom šatoru, prikazala svoju kolekciju za predstojeću sezonu. Maštovite kreacije kako mladih tako i već proverenih „Todorovih“ kreatora, uz pomoć malih i velikih manekena nizale su se modnom pistom. Odeća od prirodnih materijala, vesele boje, printovi i maštovitost je ono što ova modna kuća predlaže za proleće-leto 2008. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.