ZAVLADALA PANIKA! Muškarac umro od OPASNE zarazne bolesti, OVO je prvi slučaj SMRTI posle četiri godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 10:19

ZAVLADALA PANIKA! Muškarac umro od OPASNE zarazne bolesti, OVO je prvi slučaj SMRTI posle četiri godine

Oglasili su se lekari

Zvaničnici su saopštili da je čovek koji je umro od kuge živeo u okrugu Linkoln i da je preminuo u bolnici. Iz odeljenja za zdravstvo Novog Meksika nisu otkrili ime čoveka, starost, rasu i etničku pripadnost.

Odeljenje za zdravstvo saopštilo je da se članovi osoblja obraćaju stanovnicima tog područja i da će sprovesti procenu okoline u zajednici kako bi utvrdili rizik obolevanja od kuge, piše ABC News.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaj kuge kod ljudi u Novom Meksiku zabeležen je kod stanovnika okruga Torans 2021. Godine 2020. zabeležena su četiri slučaja obolevanja kod ljudi, uključujući jedan u okrugu Santa Fe, dva u okrugu Torens i smrtni slučaj u okrugu Rio Ariba.

Izvor: Srbija Danas/ABC News/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.