ZAVEJANI: 30 planinara iz Beograda odsečeno na putu kod Kučeva

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVEJANI: 30 planinara iz Beograda odsečeno na putu kod Kučeva

Autobus sa 30 planinara iz Beograda koji se vraćao iz sela Ceremošnja zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio a oko 17 sati ostao je zaglavljen na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo - Majdanpek Autobus sa 30 planinara iz Beograda koji se vraćao iz sela Ceremošnja zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio a oko 17 sati ostao je zaglavljen na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo - Majdanpek odnosno šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kilometara od grada Kučeva. Vođa puta nekoliko puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o nezavidnoj situciji u kojoj su se našli sportisti iz Beograda. Međutim, ni posle dva sata čekanja, uprkos obećanjima da će doći vozilo za čišćenje snega, ono nije došlo (navodno je moralo da se vrati jer nije imalo lance na točkovima), a situacija postaje sve gora i gora jer sneg neprestano pada. Autobus koji stoji na krivini sa koje ne može da se pomeri predstavlja i opasnost za druga vozila koja ih planinskih sela u velikom broju zbog posete prijatema koji proslavljaju Svetog Jovana, prolaze ovim putem. Vozač autobusa je veoma zabrinut jer neprekidne padavine ne obećavaju ništa dobro i ako u najkraće vreme ne stigne ekipa za raščišćavanje puteva po svoj prilici će putnici iz Beograda dočekati zoru u zavejani u planini.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BILI ZAVEJANI ŠEST SATI NA PUTU: Autobus sa 30 planinara odsečen na putu kod Kučeva, peške kroz smetove

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018, 01:10

Autobus sa 30 planinara iz Beograda koji se vraćao iz sela Ceremošnja zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio a oko 17 sati ostao je zaglavljen. Pomoć stigla od MUP i predsednika Opštine i SO Kučevo AUTOBUSsa 30 planinara iz Beograda koji se vraćao iz sela Ceremošnja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.