ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI MASAKRA U AMERICI: Policija dala opis NAPADAČA, još uvek broje mrtve i ranjene! Potera je u toku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 22:18

ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI MASAKRA U AMERICI: Policija dala opis NAPADAČA, još uvek broje mrtve i ranjene! Potera je u toku! (VIDEO)

Krvavi Dan nezavisnosti zavio Ameriku u crno

Policija u Hajlned Parku obratila se javnosti za pomoć posle maskara na paradi tokom proslave 4. jula, kada je za sad nepoznati napadač sa jedne od okolnih zgrada nasumice otvorio vatru po učesnicima i posamtračima parade.

U ovom krvavom masakru ubijeno je 6 osoba, a njih 30 je ranjeno. Broj se iz časa u čas menja.

Policija je na konferenciji za novinare saopštila da veruje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač muškarac, belac, star između 18 i 20 godina. Niže je građe, ima dugu crnu kosu i na sebi u trenutku pucnjave imao je belu ili plavu majicu.

Policija je pozvala sve koji vide ovakvu osobu pozovu policiju. Potraga se nastavlja.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.