ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK, VOZAČ MRTAV PIJAN: Džipom udario penzionerku na pešačkom, pa nastavio da prelazi preko nje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 07:58

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK, VOZAČ MRTAV PIJAN: Džipom udario penzionerku na pešačkom, pa nastavio da prelazi preko nje! (VIDEO)

Kamera je snimila ovaj stravični trenutak

Zastrašujući trenutak kada je pijani vozač, vozeći četiri puta više od dozvoljene brzine, pregazio stariju biciklistkinju, pre nego što je nastavio da vozi svoj "4x4" preko penzionerke dok je ležala na putu, zabeležen je na kamerama Halsemera u Engleskoj.

Stiven Selvud (43) naneo je ženi staroj oko 70 godina povrede koje su joj promenile život nakon što je automobilom naleteo na nju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ona je u trenutku nesreće vozila bicikl preko raskrsnice u Halsemeru u Sariju, prošlog maja, kada je Selvud izašao sa sporednog puta i udario je usred bela dana. Ne samo da ju je Selvud oborio sa bicikla, već je nastavio da vozi, zgnječivši je pod točkovima dok je ležala na zemlji.

Jedan od očevidaca je zaustavio njegov automobil, ali Selvud se odvezao pre nego što se na kraju vratio na mesto nesreće. Svedoci su ga identifikovali, a on je uhapšen.

Policija Sarija danas je objavila snimak trenutka kada je Selvud udario žrtvu, a zatim prešao vozilom preko njenog tela. Dok je Selvud vozio sa izlaza parkinga na ulicu u Haslemereu u Sariju, nije popustio i udario je ženu dok je vozila biciklu ispred njega.

Od nesreće 12. maja prošle godine žrtva i dalje trpi fizičke i psihičke posledice koje su joj promenile život. Žena je dozvolila da se snimak objavi kao upozorenje drugima na negativan uticaj alkohola tokom vožnje.

Na sudu u Gilfordu 28. aprila, Selvud, koji živi u Haslemeru, osuđen je na dve godine i tri meseca zatvora. Njemu je takođe izrečena zabranja vožnje koja traje tri godine, nakon što je proglašen krivim za nanošenje teških povreda opasnom vožnjom i vožnjom preko dozvoljene granice alkohola u krvi.

Žena je opisala kako više ne može da se bavi mnogim svojim hobijima i da se sada plaši da se približi saobraćaju. U izjavi koja je pročitana na sudu, ona je rekla: "Moj osećaj tuge je dubok, moje poverenje u moj svet je ispario, moj osećaj nade je nestao".

Upozoravamo da je video snimak uznemirujuć! Pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.