ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK Dečak (2) ispao iz auta tokom vožnje, vozač nije ni primetio

Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK Dečak (2) ispao iz auta tokom vožnje, vozač nije ni primetio

Zastrašujući snimak nedavno objavljen u Kini prikazuje dvogodišnjeg dečaka kako ispada iz gepeka automobila u pokretu. Snimak je "uhvaćen" na kameri kola koja su se kretala iza.

Na sreću po dečaka, vozač iz automobila iza je zakočio i sprečio katastrofu. Dečakov deda, Jang Defu, koji je vozio auto, nije ni primetio kad je dete ispalo na sred puta.

Jedan od putnika je istrčao iz kola i uzeo dečaka i vratio nazad u auto. Mali Jiang ima oko dve godine i kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ispao iz gepeka kotrljao se po putu gde je inače veoma gust saobraćaj, pa se na sreću nije desilo ništa tragično.

Deda mališana je objasnio da su se vrata od gepeka sama otvorila, zato što ne funkcionišu dobro, a uzrok toga je prethodna saobraćajan nezgoda koju je imao.

Kaže da je bio veoma uplašen, ali je sada presrećan jer se njegov mezimac nije povredio.

Dete nije bilo u sedištu, u kojem po zakonu moraju da se prevoze deca, i upravo zbog toga je stopa nastradale dece u saobraćajnim nesrećama u porastu u Kini.

VIDEO> Pogledajte šokantni snimak

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.