ZASTRAŠUJUĆI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U BANJALUCI: Mladić pao na zemlju, napadač ga SEDAM puta izbo nožem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 01:11

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U BANJALUCI: Mladić pao na zemlju, napadač ga SEDAM puta izbo nožem!

Snimak ubistva mladića kod benzinske pumpe u Banjaluci širi se društvenim mrežama

Napadač je jurio mladića i on u jednom trenutku pada na zemlju kod benzinske pumpe u Boriku u Banjaluci. Tada napadač kreće da ga bode nožem, prenosi Srpskainfo.

Ubistvo su snimile bezbednosne kamere. Na snimku se vidi kako mladić pada, a zatim ga napadač sedam puta ubada nožem po celom telu. Nakon toga napadač u crvenoj jakni beži. Ubistvo se desilo večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 19.40 sati u Banjaluci i u toku je velika potraga za ubicom.

Muškarac ubijen u Banjaluci. pic.twitter.com/3HdfnMUr8a

— Srpskainfo (@Srpska_info) December 2, 2022

Policija je blokirala ceo grad i pretresa vozila.

Policija je bila čak i u Drakuliću. U akciji su. Banjaluka nije navikla na ovakav zločin – rekao je jedan od čitalaca Srpskainfo. Blokirani su svi izlazi iz grada, a policija pretresa sva vozila. Policija je napravila levke u više ulica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.