ZASTRAŠUJUĆE RAZMERE UBIJANJA CIVILA! Novi HOROR u Pojasu Gaze, ubijeno 76 članova iste porodice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 00:11

ZASTRAŠUJUĆE RAZMERE UBIJANJA CIVILA! Novi HOROR u Pojasu Gaze, ubijeno 76 članova iste porodice!

Među stradalima radnik UN, njegova supruga i njihovo petoro dece

U izraelskom vazdušnom napadu na grad Gazu ubijeno je 76 članova šire palestinske porodice, a među njima je i dugogodišnji radnik Programa Ujedinjenih nacija za razvoj Isam al-Mugrabi, njegova supruga i njihovo petoro dece, saopštili su danas predstavnici spasilačkih službi.

- Gubitak Isama i njegove porodice duboko nas je pogodio - izjavio je šef Programa UN za razvoj Ahim Štajner, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi "AP".

Napad na zgradu u gradu Gazi u petak bio je među najsmrtonosnijim u ratu između Izraela i Hamasa koji traje 12. sedmicu, izjavio je portparol odeljenja za civilnu odbranu Gaze Mahmud Basal.

Basal je izneo delimičan spisak imena ubijenih, 16 muškaraca iz porodice Al-Mugrabi i naveo da su među ubijenima i žene i deca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Horor nad hororima: U krvavom napadu izraelske vojske ubijeno 76 članova iste porodice

Izvor: 24sedam.rs, 24.Dec.2023

Jedan od najsmrtonosnijih napada u sukobima koji traju već 12 nedelja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.