UMRLA U MUKAMA: Policajci kolima vukli ženu po putu

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRLA U MUKAMA: Policajci kolima vukli ženu po putu

BRAZILIJA - Nemar.

Policajci u Rio de Žaneiru nekoliko metara su svojim automobilom ogromnom brzinom vukli telo nesrećne Klaudije Silve Fereire (38), koja je prethodno slučajno ranjena u njihovom obračunu s jednom narko-bandom.

Svedok incidenta snimio je taj užasan prizor, a zapis je munjevitom brzinom preplavio internet, pogotovo zbog činjenice da pripadnici organa reda nisu primetili šta su uradili nesrećnoj ženi.

Nedužna majka troje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dece izašla je do prodavnice da kupi hleb, ali onda se iznenada našla usred pucnjave između organa reda i dilera droge u faveli Moro da Kongonja. Kad je upucana, policajci su je ubacili u gepek i krenuli ka bolnici, ali prtljažnik se tokom brze vožnje otvorio i Brazilka je iz njega ispala i ostala da visi zakačena odećom za kuku.

Na snimku se vidi kako policijska kola vuku telo nesrećne Klaudije po asfaltu, nakon čega je umrla u najgorim mukama. Trojica policajaca uhapšeni su zbog nemara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆE: Policija kolima vukla polu-mrtvu ženu po ulici (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2014

Klaudija Silva Fereira (38) ranjena je u obračunu policije i narko-bandi. Policajci su je zatim ubacili u gepek svog džipa, ali je ona tokom vožnje ispala, ali ostala zakačena za vozilo tako da su je vukli čak 250 metara po putu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.