ZASTRAŠUJUĆA BRUTALNOST! Muškarac (35) pretučen u centru Beograda na trgu, prolaznici gledali scenu terora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 21:24

ZASTRAŠUJUĆA BRUTALNOST! Muškarac (35) pretučen u centru Beograda na trgu, prolaznici gledali scenu terora!

Napadači ga ostavili da leži na pločniku

Muškarac star oko 35 godina povređen je kada je na njega, nešto oko 20 časova, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu nasrnulo jedno ili više NN lica.

Prema nezvaničnim informacijama oni su mu zadali više udaraca po telu, nakon čega su ga ostavili da leži u krvi.

Prolaznici su šokirani pozvali Hitnu pomoć, ali je do njihovog dolaska povređeni muškarac je privatnim vozilom prevezen u bolnicu, piše Telegraf.

Motivi napada nisu poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Pretučen muškarac (35), hitno prevezen u bolnicu

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Apr.2023

Muškarac star oko 35 godina povređen je kada je na njega, nešto oko 20 časova, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu nasrnulo jedno ili više NN lica. Prema nezvaničnim informacijama oni su mu zadali više udaraca po telu, nakon čega su ga ostavili da leži u krvi. Prolaznici su šokirani pozvali...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.