ZAŠTO NE UKLJUČITI I VANZEMALJCE? Đurić se oglasio o FIJASKU Kurtija: Ništa ne govori o tome više od naučnofantasične priče o pokušaju ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 15:57

"ZAŠTO NE UKLJUČITI I VANZEMALJCE?" Đurić se oglasio o "FIJASKU" Kurtija: Ništa ne govori o tome više od naučnofantasične priče o pokušaju ubistva

Ambasador se obratio građanima putem društvene mreže Iks

Ništa više ne govori o fijasku koji je Aljbin Kurti pretrpeo u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, nego njegova najnovija tužna naučnofantastična priča o zaveri za njegovo ubistvo, poručio je ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

- Nakon što je 13 od 15 članica SB UN izrazilo ozbiljnu zabrinutost zbog njegovih vrlo stvarnih i razornih postupaka, ima li boljeg načina da se zavrti priča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego da se neko ko maltretira, hapsi i čisti čitavu etničku grupu pretvori u žrtvu. I, naravno, za to kriviti Srbiju. Zašto ne uključiti i vanzemaljce u zaplet? - upitao je ironično Đurić na društvenoj mreži "X".

Nothing is more telling of the fiasco Albin Kurti suffered at the @UN Security Council than his latest sad science fiction story about a plot to assassinate him.

After 13 out of 15 UN SC members expressed grave concern because of his very real and devastating actions, what…

— Марко Ђурић (@markodjuric) February 10, 2024

Dodao je da je Kurti zaboravio jednu stvar:

- Možeš ponekad da lažeš neke ljude, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme.

Podsetimo, Kurti je izjavio da je, tokom sastanka koji je imao sa partijama socijalista u Skoplju, dobio informacije o "brojniim pretnjama od pojedinaca i struktura koje imaju korene u zvaničnom Beogradu", i dodao da "postoje informacije o pokušaju atentata na njega".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.