ZAŠTO, ČOVEČE? Vandalizam u Nišu - autom stao nasred ulice i strpao u gepek neočekivani plen (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 00:14

ZAŠTO, ČOVEČE? Vandalizam u Nišu - autom stao nasred ulice i strpao u gepek neočekivani plen (FOTO/VIDEO)

Nesvakidašnji događaj zabeležen je u Nišu.

Automobil "mercedes" zaustavio se usred dana na Bulevaru Nemanjića, a vozač je uzeo kantu za smeće sa trotoara, stavio je u gepek i odneo.

Snimak je objavljen na Fejsbuk stranici niškog JKP "Mediana".

-U gradu ima vandala, ima nesavesnih građana, često se dešava da oštete ulične korpe za otpad, dečije mobilijare, kontejnere za reciklabilni otpad, ali ovo na snimku je nečuveno, ljudi parkirali auto i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usred bela dana kradu uličnu korpu, napisali su iz JKP "Mediana".

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, napisala je na svom Fejsbuk profilu da je kradljivac otkriven.

-Zahvaljujući građanima i pripadnicima komunalne milicije, sedamdesetosmogodišnji S. N. sprečen je u krađi kante za smeće. Kradljivac je na očigled prolaznika i zaposlenih u lokalima na pijaci "Boško Buha" kantu za smeće ubacio u gepek auta, kada ga je dežurni komunalni milicioner zaustavio i legitimisao. Slučaj je tokom dana prosleđen Policijskoj upravi u Nišu, navela je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.