ZASPALI U VRTIĆU, PROBUDILI SE SA LISICAMA NA RUKAMA: Uhapšeni momci napravili ogromnu štetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 12:48

ZASPALI U VRTIĆU, PROBUDILI SE SA LISICAMA NA RUKAMA: Uhapšeni momci napravili ogromnu štetu

Za isto veče provaljeno u više objekata

Tri provalnika otkrili koliko spavanje na "poslu" može biti opasno. Njih je ove nedelje zaposlena u jednom nemačkom vrtiću otkrila kada je došla na posao i ubrzo pozvala policiju.

Trojica mladića, starosti od 17 do 28 godina, probudila su se iz dremke u utorak rano ujutro, ali sa lisicama na rukama koje im je stavila policija koja je tragala za njima zbog pljačke u komšiluku.

Oni su pre toga ispreturali vrtić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i provalili u kućicu u dvorištu.

Iste noći provaljeno je i u obližnju kancelariju. Tom prilikom uništeno je nekoliko komada nameštaja, a pričinjena je i šteta na vratima prilikom nasilnog obijanja. Nemačka policija objavila je da je ukupna šteta koju su trojica mladića napravila oko 12.000 evra.

Kod uhapšenih momaka nisu pronađeni ukradeni predmeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.