ZASLUŽIO JE NAGRADU ZA NAJGOREG OCA GODINE: Opljačkao je kafić U BEOGRADU dok ga je dete u stopu pratilo i gledalo šta radi (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 16:11

ZASLUŽIO JE NAGRADU ZA NAJGOREG OCA GODINE: Opljačkao je kafić U BEOGRADU dok ga je dete u stopu pratilo i gledalo šta radi (FOTO/VIDEO)

Ljudi su zgorženi lopovom koji pljačka kasu pred malim detetom.

Lopova je oduvek bilo. Kao i loših roditelja.

Ali snimak koji se danas pojavio na društvenim mrežama pokazuje da je moguće biti i lopov i loš roditelj.

- Jutros je gospodin sa malim detetom, starim između tri i četiri godine, seo za šank i popio kafu – piše u objašnjenju snimka.

- Kada je konobarica otišla da odnese piće, on je ušao u šank i uzeo pazar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sramota, sa tako malim detetom koje je sve to posmatralo.

- Pa dete mu je pokriće jer ko bi pomislio da je lopina, pije kafu sa detetom "dobar neki tata" – glasi jedan od komentara.

Iako nije navedeno gde se dogodio ovaj incident jedan od komentara ga dovodi u vezu sa Super Verom na Žarkovu.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.