ZASENILA KOLEGE

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASENILA KOLEGE

Otvaranje filmskog festivala u Kanu obeležila Anđelina Žoli, koja je otkrila da čeka blizance

Glumac Džek Blek (38) se “izlajao” u zajedničkom intervjuu koji je u Kanu dao s Anđelinom Žoli (32). Pričali su o svom novom filmu “Kung fu panda”, koji će se prikazati na festivalu.

- Imaćeš dece koliko i Bredijevi (američka serija o velikoj porodici) kad rodiš ove dve bebe - rekao je Džek Anđelini.

Voditelj je nakon toga pitao glumicu da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaista očekuje blizance.

- Da, da, istina je. U stomaku imam dve bebe. Zapravo, Džek je to upravo potvrdio - priznala je Anđelina i dodala da bi pol dece ipak htela da zadrži za sebe. Ta izjava bila je predmet rasprava čitavog otvaranja 61. kanskog festivala.

Niko nije pričao o haljinama koje su na crvenom tepihu prvog dana festivala nosile glumice, poput Eve Longorije,  Džulijan Mur, Fej Danavej ili Natali Portman. Crvenim tepihom prošetao je i Šon Pen, koji će biti predsednik festivalskog žirija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.