ZASEDA SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Studenti za 11 sati najavili protest

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 10:24

ZASEDA SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Studenti za 11 sati najavili protest

U sinoćnom protestu na poziv liste “Srbija protiv nasilja“ uhapšeno je više od 35 osoba, a dva policajca su teže povređena.

Sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti zakazana je za danas u 15 časova, nakon sinoćnih incidenata ispred Skupštine Beograda, kada su predstavnici liste “Srbija protiv nasilja“ pokušali da uđu u zgradu i sa balkona se obrate građanima, zbog čega je intervenisala i policija.

Studenti koji protestuju zbog izbornih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultata najavili blokadu Beograda za 11 časova, javlja RTS.

Tokom nekoliko sati učesnici protesta bili su okupljeni oko Skupštine Beograda, a predstavnici SPN-a pokušali su da uđu u zgradu i sa balkona se obrate građanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas blokade u Beogradu: Poznata jedna lokacija, druga će biti naknadno saopštena

Izvor: Danas, 25.Dec.2023

Sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti zakazana je za danas u 15 časova, a studenti najavljuju blokade i protestne akcija širom Beograda, kao odgovor na neispunjavanje zahteva Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (Birčaninova 6) za otvaranje biračkog spiska.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.