ZAR ĆERKA DA VOZI RASKOMADANOG OCA?! Muškarac koji se poslednji čuo sa žrtvom iz Vlaškog Dola otkrio ŠOKANTNE detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 11:09

"ZAR ĆERKA DA VOZI RASKOMADANOG OCA?!" Muškarac koji se poslednji čuo sa žrtvom iz Vlaškog Dola otkrio ŠOKANTNE detalje

Ovakav zločin Srbija ne pamti

- Trebalo je da se vidim sa njim u utorak, da mu donesem prozor koji sam uradio u radionici. Međutim, nije mi se javljao na telefon danima, a kada sam otišao do njegove kuće ona je bila zaključana i nikog nije bilo. Pomislio sam je možda morao hitno da se vrati za Beč gde je živeo, ni na kraj pameti mi nije bilo da su ga žena i ćerka ubile.

Ovim rečima  započinje priču muškarac koji je poslednji razgovarao sa ubijenim muškarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (56) iz Vlaškog Dola kojeg su, kako se sumnja, ubile bivša žena (56) i ćerka (31).

Prema nezvaničnim saznanjima, čovek je ubijen u porodičnoj kući dok je spavao. Bivša supruga ga je upucala pištoljem u glavu, nakon čega ga je sa ćerkom umotala u ćebe i delimično raskomadanog prevezla u šumu.

Kako tvrdi izvor, cela porodica živi u Beču, a njemu su tamo rođena i deca - ćerka i sin koji se trenutno nalazi u bekstvu.

- Na dan kada je ubijen čuo sam se sa njim oko 17 časova, čak smo se i dopisivali - rekao je on.

Bivša supruga i ćerka su nakon ubistva zapalile krevet na kojem je to veče spavao ubijeni muškarac.

- Smrdela je cela ulica. Verovatno je i ubijen na tom krevetu, pa su hteli da unište dokaze - potvrdio je on.

On dalje objašnjava da su njih dve, nakon što su ga, kako se sumnja, ubile, sele u automobil i čak sat vremena "vozile raskomadanog čoveka".

- Pa zar ćerka da vozi telo raskomadanog oca. To je u najmanju ruku bolesno - rekao nam je on.

Izvor objašnjava da su se ćerka i majka, osumnjičene za ubistvo, jutro nakon ubistva spakovale i krenule za Beč.

- U toj kući nikoga nije bilo osam dana. Njegova sadašnja žena se zabrinula, s obzirom na to da joj se nije javljao par dana, pa je pozvala komšiju koji živi kuću pored. Ona je znala da treba da preuzme prozor od mene, pa je komšiju zamolila da me pita da li smo se našli - kaže on.

Napominje da je rekao da se nije čuo sa ubijenim, te da je mislio da se vratio za Beč.

- Komšija je nakon toga, obavestio policiju koja je odmah sutradan otišla do njegove kuće. Tamo su zatekli bivšu ženu i ćerku koje nisu htele policiji da otvore kapiju. Čuo sam i da su se pravile lude pred policajcima, pričale: "Odakle bi mi mogle da znamo gde je on?". Kada je policija pitala za sina, njegova bivša žena je rekla da je u Beču i da traži oca - navodi uznemireni komšija.

Prema rečima izvora, ubijeni je bio "fin i ljubazan prema svima".

- Stvarno nikada niko nije imao problema sa njim. Jedan sasvim normalan čovek, ne razumem šta je on mogao da im skrivi? - navodi on.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je sinoć pritvor bivšoj supruzi koja se sumnjiči za ubistvo i ćerki kojoj se na teret stavlja pomaganje u ubistvu. Takođe, za muškarcem (30), odnosno sinom, policija intenzivno traga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.