ZAPLENJENO BRDO DROGE U BEOGRADU: Policija pronašla i štek heroina u dvorištu osnovne škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 16:03

ZAPLENJENO BRDO DROGE U BEOGRADU: Policija pronašla i "štek" heroina u dvorištu osnovne škole

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici policije u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsili su dve osobe i zaplenili drogu.

Policija je u stanu koji koristi osumnjičeni T.Đ. (47) iz Beograda pronašla tri veće kese sa oko 700 grama amfetamina, kao i digitalnu vagicu sa tragovima droge.

U drugoj akciji, policajci su u dvorištu jedne škole u Beogradu, prilikom pregleda osumnjičenog A.L. (20) pronašli kesicu sa manjom količinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << heroina. Takođe su, u istom školskom dvorištu, pronašli još osam paketića sa oko 40 grama heroina.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hapšenja u Beogradu: Policija pronašla drogu u školskom dvorištu

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2021

Beogradska policija uhapsila je u dve odvojene akcije dve osobe i tom prilikom zaplenila drogu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.