ZAPALIO TERETANU PA POTOM I SEBE? Neverovatna scena OSVETE u Beogradu, umalo da strada muškarac zbog TRAPAVOSTI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2021, 17:55

ZAPALIO TERETANU PA POTOM I SEBE? Neverovatna scena OSVETE u Beogradu, umalo da strada muškarac zbog TRAPAVOSTI (VIDEO)

Sinoć dva sata iza ponoći nepoznati muškarac je zapalio jednu teretanu u Borči.

Na snimku se jasno vidi muška osoba koja prilazi lokalu. U sledećem trenutku razbija staklo i poliva, verovatno benzinom koji je doneo u kantici.

Dok je polivao objekat benzin se prolio i po njegovoj trenerci i obući, te su u trenutku paljenja planule i njegove patike.

Nepoznati muškarac zapaljenih nogu krenuo je da beži niz ulicu pokušavajući da ugasi obuću ali mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to očigledno nije pošlo za rukom te je bos pobegao.

Kako se saznaje reč je teretani u kojoj pre dva meseca pretučen vlasnik N.R., kome su i tada izrečene pretnje.

- Teretana je u stambenoj zgadi u kojoj žive ljudi da se kojim vatra proširila sigurno bi bilo mrtvih. Ovom prilikom apelujem na policiju da se stane na put nasilnicima - rekao je N.R.

On je dodao da je srećom noćas pričinjena samo manja materijalna šteta.

- Komšije su primetile požar i pozvali vatrogasce, koji su srećom brzo stigli i lokalizovali vatrenu stihiju - rekao je N.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.