ZAPALILA OD POPLAVA!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPALILA OD POPLAVA!

Iznervirana vodenom stihijom u stanu na Banovom brdu, Ana Nikolić rešila problem kupovinom nove gajbe na Dedinju

Pop pevačici Ani Nikolić dozlogrdilo je da na svakih šest meseci zatiče poplavu u stanu, pa je odlučila da hitno reši svoj problem i kupi novi stan, saznaje Kurir iz izvora bliskog pevačici. Naime, stan za koji se pevačica odlučila ima tričavih dvesta kvadrata i nalazi se u jednom od najelitnijih delova Beograda - Dedinju.

- Ana već izvesno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << planira da kupi sebi stan, a nova poplava koju je zatekla pre nekoliko dana bila je kap koja je prelila čašu i ubrzala njenu odluku. Dedinje je deo grada koji je uvek bio na prvom mestu kad je u pitanju mesto gde bi volela da živi, a sad joj je i želja ostvarena - kaže naš izvor i dodaje:

- Stan je prostran, na dva nivoa, s nekoliko spavaćih soba, a sam dnevni boravak ima oko šezdeset kvadrata. Interesantna stvar je da je Ana insistirala na džakuziju u spavaćoj sobi, pa će zbog ovog zahteva morati da sačeka sa useljenjem. Sav nameštaj poručila je u Italiji i Švajcarskoj, a posebne zahteve imala je za kožnu garnituru, koja će biti napravljena prema njenom nacrtu.

Kako bismo se uverili u istinitost informacije koju smo dobili, pozvali smo Anu Nikolić, koja nam je priču potvrdila, ali nije želela da priča o sumi koju je morala da iskešira za ovu luksuznu oazu.

- Najvažnije da sam konačno našla stan u koji se neću vraćati sa strahom da ću opet zateći uništene parkete, tepihe i nameštaj. Dupleks koji sam pazarila na Dedinju je stan o kakvom sam celog života maštala: luksuzan, prostran i, najbitnije, ima savršen pogled. Ova investicija je najveća u mom životu, a zahvaljujući prijatelju koji radi s nekretninama, dobila sam ga ispod cene - kaže zadovoljna Ana Nikolić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.