ZAMOTALA NOVOROĐENČE U PRLJAVO ĆEBE I BACILA GA Tinejdžerka nije znala da je trudna do samog porođaja, rodila bebu u kupatilu i ostavila je u kontejneru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 19:09

ZAMOTALA NOVOROĐENČE U PRLJAVO ĆEBE I BACILA GA Tinejdžerka nije znala da je trudna do samog porođaja, rodila bebu u kupatilu i ostavila je u kontejneru (VIDEO)

Vlasti sumnjaju da je beba bila u smeću šest sati i da je imala simptome hipotermije.

Tinejdžerka iz Albukerkija u Novom Meksiku osuđena je na 18 godina zatvora, jer je u januaru 2022. bacila novorođenče u kontejner iza tržnog centra, navodi se u više izveštaja.

Prošle nedelje je porota proglasila Aleksis Avilu krivom za pokušaj ubistva prvog stepena i zlostavljanje dece koje je rezultiralo velikim telesnim povredama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Državni okružni sudija je naveo zabrinutost za mentalno zdravlje i starost optužene kada je suspendovao dve godine kazne, navodi AP.

Avila (19) je stavila svoje novorođenče u prljavo ćebe ili peškir pre nego što je bacila bebu u kontejner na niskim temperaturama. Prema tužiocima, incident je snimljen, a video nadzor je pomogao da se identifikuje automobil koji je doveo je do tinejdžerke.

- Žao mi je što su njegovi prvi sati života bili traumatični i žalim što će uvek imati ovo glavi i misliće da ga ne volim, jer će to čitati i čuti. Ja ga volim. Zaista ga volim - rekla je Avila, prenosi the AP.

Užasan snimak pogledajte OVDE.

Bebu su živu našle tri osobe koje su kopale po kontejneru. Tri osobe, čija imena nisu objavljena, kažu da su čule plač i pronašle dečaka sa pupčanom vrpcom, kako prenosi AP.

Vlasti sumnjaju da je beba bila u smeću šest sati i da je imala simptome hipotermije, izvestio je AP u novembru 2022.

Avila, koja je u vreme incidenta imala 18 godina, navodno je rodila sina u kupatilu člana porodice. U krivičnim prijavama Avila je rekla da nije znala da je trudna sve dok nije otišla kod lekara zbog bolova u stomaku 6. januara, navodi AP. Porodila se sledećeg dana, prema izveštaju.

- Otišla sam do toaleta i izašlo je. Bila sam u panici i nisam znala šta da radim. Bila sam uplašena. Tako sam se uplašila da će me mama mrzeti - rekla je Avila policiji u intervjuu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.