Izvor: Piplmetar.rs, 22.Maj.2023, 10:31

ZALIV SOMA, GDE SE PLAŽE NADMEĆU PO LEPOTI: U njemu ušuškan fenomenalan hotel iz čuvenog lanca Steigenberger

Egipat je sve češće izbor naših ljudi za letovanje, posebno jer osim leškarenja na plaži, pruža mogućnost izleta od civilizacijskog značaja

Foto: Promo/ 1A Travel


Ako ste ikada bili ili razmatrali mogućnost odlaska na more u Hurgadu, sigurno ste se susreli sa imenom jednog od najpoznatijih, a istovremeno i najkvalitetnijih hotelskih lanaca. Jedan od istaknutijih članova ovog lanca hotela jeste Steigenberger Resort Ras Soma 5*, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se, kako mu i ime kaže, nalazi u zalivu Soma, poznatom po sjajnom kupanju.
Kako je već naglašeno,u zalivu Soma, gde se nadmeću plaže po lepoti, dom je našao i Steigenberger Resort Ras Soma 5*. To će najviše odgovarati onima kojima je želja da se istinski odmore u okviru svog resorta, dalje od centra užurbane Hurgade. Vožnja od aerodroma do ovog hotela, traje oko 35 minuta.
Ovaj hotel, savršena je kombinacija modernog i elegancije. Nalazi se na svojoj plaži, peščanoj naravno. Najveći deo plaže čini lepo uređena kupališna zona, ali postoji i jedan manji deo za one koji su očarani podvodnim svetom, sa manjim koralnim grebenom. Za goste hotela, besplatno je korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži.
Standardno dobra, štaviše odlična usluga koja je nadaleko poznata u hotelima iz ovog lanca, nije izostala ni u ovom hotelu. Ovaj luksuzni hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant.
Postoje različiti tipovi soba, ali svaka od njih 409 ukupno, ima klima uređaj, SAT TV, fen za kosu, ketler i sef. Nakon dobrog kupanja i odmora u lepoj sobi, možete se opustiti pored nekog od bazena ili rekreirati po svom izboru – tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, teretana.
Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu. Od svoje kuće možete već odmah napraviti online rezervaciju i početi sa planiranjem i pakovanjem.
Za dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar agencije – 011 655 78 00.
(Ona.rs/PR)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.