ZAKUVALO SE!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKUVALO SE!

Izlazak Jelene i Mišela iz kuće Velikog Brata ostao u senci velikog povratka Mikija, legende iz Kupinova

Ponovo na mestu zločina, mogao bi da glasi naslov nove epizode serijala „Veliki Brat“. Poput holivudske zvezde, Miki Đuričić je iza zatamnjenog automobilskog stakla otpozdravljao svojim fanovima okupljenim u Košutnjaku ispred kuće Velikog Brata. Ušao je samouvereno, što zbog iskustva, što zbog svog iskazanog uverenja da su drugi ukućani za njega „sitna boranija“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Primili su ga euforično, ali se raspoloženje stišavalo tokom noći.

Gotovo na sporedan izlaz, iz kuće su izašli Jelena Žeželj i Miloš Vasiljević Mišel. Dok je lepa Jeca filozofski meditirala i pričala kako je ovo dragoceno iskustvo za nju, gledaoci su nestrpljivo očekivali da odnekud iznikne famozni Zeka. Novosadski plejboj nije došao, u stilu one narodne „obećanje, ludom radovanje“. Jelenu su dočekale sestra i drugarice, koje su ponele i buket ruža. Kao i u ispovedaonici, Jelena se držala svoje priče: kako je uvek bila iskrena, da je i nominovana zato što je iskrena itd. Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih članu Lige džentlmena, Zeka je Jelenu telefonom obavestio gde će se videti, mimo kamera i publike.

Mišel nije zapevao Brenine pesme, kao što je to neprestano u kući činio. Samo je proklinjao sudbinu i dao kratku skicu za portret drugih ukućana.

Na forumu ne dele oduševljenje gledalaca koji su uživo gledali ubacivanje/izbacivanje. Mnogi raniji poklonici pčelara iz Kupinova smatraju da je ovo tako jeftina prodaja stečenog imidža da se ne može više gledati.[ antrfile ]

KURIR NEPOŽELJAN

Novinarska ekipa Kurira bila je onemogućena da postavi pitanje izbačenim ukućanima. Tretirani smo kao gledaoci koji se za četiri evra nadoknade mrznu u šumi kraj improvizovanog studija. Niko nas nije udostojio odgovora. Da li smo isprovocirali Velikog Brata najavom da je Miki veliko iznenađenje ili ko zna čime, tek bili smo izostavljeni sa zvaničnog spiska za akreditaciju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.