ZAKUPCI ZAHVALNI VUČEVIĆU: Nismo radili dva meseca, a oslobođeni smo kirije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 18:32

ZAKUPCI ZAHVALNI VUČEVIĆU: Nismo radili dva meseca, a oslobođeni smo kirije

Kriza nastala zbog pandemije

Kristina Glavardanov iz Unije zakupaca Srbije kazala je da su zahvalni gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću na zalaganju i pomoći za prevazilašenje krize koja je nastala tokom prethodna dva meseca zbog pandemije korona virusa.

- Mi smo se obratili gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i Privrednoj komori Srbije gde smo objasnili problem koje zakupci imaju. Tokom prethodna dva meseca imali smo niz sastanaka na kojima smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već okvirno dogovorili kako bismo problem rešili - navodi Glavardanova.

Odgovor je brzo stigao.

- Tržni centar Promenada nam je nakon svih tih pregovora izašao u susret i oslobodio nas je plaćanja zakupnine za ova dva meseca tokom kojih nismo radili usled pandemije korona virusa, što nam mnogo znači. Zaista smo zahvalni i gradonačelniku Novog Sada i članovima njegovog kabineta na svom trudu i zalaganju koji su uložili u rešavanje ovog problema - rekla je Kristina Glavardanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.