ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Vesna Zmijana ide na koncert Zorice Brunclik!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Vesna Zmijana ide na koncert Zorice Brunclik!

Moram da kažem da ću 11. novembra sigurno biti u Areni na koncertu Zorice Brunclik, obećavam, rekla je Vesna.

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je svoje poslovne planove, ali i najavila gde će biti 11. novembra.

Naime, pevačica je u emisiji "Amidži šou" otkrila da će ponovo pevati u Beogradu petkom, ali i da će obavezno otići na koncert Zorice Brunclik.

"Moram da kažem da ću 11. novembra sigurno biti u Areni na koncertu Zorice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Brunclik, obećavam", rekla je Vesna.

Podsetimo, muž Zorice Brunclik, čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, nekada je bio suprug Vesne Zmijanac. Brunclikova je svojevremeno čak tvrdila da je Vesna Zmijanac slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vesna se pohvalila: Idem na koncert Zorice Brunclik

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 15:16

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je svoje poslovne planove, ali i najavila gde će biti 11. novembra...Naime, pevačica je u emisiji “Amidži šou” otkrila da će ponovo pevati u Beogradu petkom, ali i da će obavezno otići na koncert Zorice Brunclik...- Moram da kažem da ću 11. novembra sigurno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.