ZAKAZANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA U KRIVIČNOM POSTUPKU: Proces počinje krajem januara

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 15:53

ZAKAZANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA U KRIVIČNOM POSTUPKU: Proces počinje krajem januara

Trinaestogodišnji dečak ubica ubio je devetoro dece i čuvara škole. Protiv njegovih roditelja trenutno se vode dva suđenja, a bliži se početak i trećeg.

Suđenje Kecmanovićima, Vladimiru i Miljani, roditeljima Koste K. koji je ubio deset osoba, a šest ranio 3. maja ove godine u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, osim u parničnom počinje i u krivičnom postupku. Viši sud u Beogradu zakazao je dva termina 29. i 30. januara 2024. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Optužnicom koja je u ponedeljak postala pravosnažna Vladimir se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a Miljana za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Sudiće se istovremeno i vlasniku streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca Ratku Ivanoviću i instruktoru u streljani Nemanji Marinkoviću, koji se terete za davanje lažnog iskaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.