ZAJEDNO U LEPŠE DANE: Građani se okupili kod Palate Srbija, svi kliču ISTU PORUKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEDNO U LEPŠE DANE: Građani se okupili kod Palate Srbija, svi kliču ISTU PORUKU (FOTO)

Veliki broj građana iz cele Srbije pristiže na plato ispred Palate Srbija, na Novom Beogradu, odakle će krenuti ka centru, gde se kasnije danas održava skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Građani nose zastave Srbije, transparente. Među njima je Igor Paunović, iz Ćuprije, koji kaže da je došao da podrži politiku predsednika Srbije i da mu se sviđa u kom pravcu ide zemlja i kako se razvija.

- Vidim rezultate na bolje za ovih nekoliko godina vlasti Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučića - kaže Paunović.

Iz Sremske Mitrovice stigao je Mitar Ninković koji je, kaže, na skup u glavni grad došao zbog Srbije, svoje dece i unuka.

- Želim i ja da dam doprinos da konačno Srbija bude jedinstvena i da svi zajedno krenemo u lepše dane - rekao je on.

Grupa mladih organizovano je stigla na miting iz Republike Srpske, iz Trebinja, a nose transparente "Aco, volimo te", "Republika Srpska je uz tebe", "Trebinje je uz tebe".

Na put su krenuli sinoć i putovali su 10 sati.

Među njima je i Nikolina Perović, koja kaže da su Srpska i Srbija jedna zemlja, koje Drina spaja, a ne razdvaja i da su došli da podrže Vučića.

- On je, zajedno sa našim predsednikom Miloradom Dodikom, naš predsednik takođe. Tu smo da mu damo punu podršku i pokažemo da su Trebinje, Hercegovina, RS, uz Srbiju - rekla je ona.

Sve o današnjem danu možete pratiti UŽIVO NA NAŠEM BLOGU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

700m dugačka kolona autobusa na naplatnoj rampi u Staroj Pazovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2019

Miting SNS u Beogradu počinje danas u 18 sati, a u centru prestonice već je "opsadno stanje" i dobra atmosfera...Veliki broj građana iz cele Srbije pristiže na plato ispred Palate Srbija, na Novom Beogradu, odakle će krenuti ka centru, gde se kasnije danas održava skup u okviru kampanje "Budućnost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.