ZAJEDNO SA OCEM OTIŠLA U SMRT: Poznata jutjuberka par sati pre nesreće objavila JEZIVI snimak, predvidela strašnu tragediju?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 10:17

ZAJEDNO SA OCEM OTIŠLA U SMRT: Poznata jutjuberka par sati pre nesreće objavila JEZIVI snimak, predvidela strašnu tragediju?! (VIDEO)

Jutjuberka je bila poznata širom sveta, a njena smrt zavila je mnoge u crno

Jutjub zvezda sa 16.000 pratilaca, Dženi Blejlok, iz Noksvila, bila je poznata po prikazivanju svog strastvenog života letača. Međutim, njena priča dobila je tragičan kraj kada je zajedno sa svojim ocem Džejmsom izgubila život u avionskoj nesreći u izolovanom delu države Tenesi u SAD.

Prema izveštaju lokalne novinske agencije VKRN, avion u kojem su se nalazili Blejlok i njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac primećen je kako se spušta oko 11 sati po lokalnom vremenu, samo pola sata pre nego što je trebalo da sleti. Nesreća je rezultirala gubitkom njihovih života, a avion je zahvatio plamen nakon sletanja, mada je srećom brzo ugašen.

Njena smrt je izazvala veliku tugu među njenim pratiocima i obožavaocima širom sveta, a njena strast prema letenju ostaje kao deo njenog nasleđa na društvenim mrežama.

- Promatrači su videli kako se avion srušio. To se desilo u udaljenom delu okruga i udaljenom delu imanja, tako da je trebalo neko vreme da se stigne - rekao je Majers.

Portparol Federalne uprave za vazduhoplovstvo rekao je da će FAA i Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja voditi istragu, a NTSB će biti zadužen za istragu i pružanje ažuriranja.

Majers je rekao da se avion srušio na padinu i da su dve osobe unutra poginule. On je dodao da se vrši pretres područja kako bi se utvrdilo da nema drugih žrtava.

Blalok je 12. septembra objavila na Instagramu da je „premašila 400 sati!“ Takođe je nagovestila da će "uskoro" završiti obuku za instrumente kako bi "proširila svoj horizont iz avijacije!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.