ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU TAKER KARLSON DANAS ZNA ZA SRBIJU! Brnabić nakon susreta sa američkim novinarom: Mnogo poštuje predsednika i želi intervju sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 12:10

ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU TAKER KARLSON DANAS ZNA ZA SRBIJU! Brnabić nakon susreta sa američkim novinarom: Mnogo poštuje predsednika i želi intervju sa njim

Premijerka Srbije Ana Brnabić puna je utisaka nakon susreta sa trenutno najuglednijim novinarom na svetu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da američki novinar, Taker Karlson, zna za Srbiju zahvaljujući predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

- Srbija je suverena, nezavisna država koja razmišlja svojom glavom. Put slobodarske Srbije je najteži, ali sam sigurna da bi na njega bili ponosni naši preci a da će biti ponosni naši potomci - izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Ona je navila da je Srbija danas drugačija zemlja upravo zahvaljući politici koju vodi predsednik Republike Aleksandar Vučić.

Prema njenim rečima, u prilog tome govori i njen nedavni susret sa Takerom Karlsonom u Dubaiju.

- Koliko je Aleksandar Vučić uspeo da izgradi imidž Srbije kao slobodarske i nezavisne, govori i moj nedavni susret sa Takerom Klarsonom. Da novinar koji je u ovom trenutku simbol za nezavisno novinarstvo, ne sluša šta sme, a šta ne, da on kaže da mnogo poštuje predsednika Vučića i da bi voleo da sredinom godine poseti Srbiju i da uradi intervju sa njim. On je znao za našu zemlju, poštuje je i ceni i to govori koliko je Srbija danas drugačija zemlja nego što je nekada bila. Gospodin Karlson je bio počasni gosti Svetskog samita Vlada u Dubaiju i tom prilikom mi je sve ovo rekao, ja sam bila zaista ponosna - rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.