ZAGRLJENE: Pomirile se Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGRLJENE: Pomirile se Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik!

Vesna Zmijanac je ranije bila udata za harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, muža Zorice Brunclik

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik godinama su se svađale, prozivale preko medija, slale razne poruke... Sada je svemu došao kraj!

Obe su se, naime, pojavile na snimanju novogodišnjeg programa "Granda".

- Većina pevača zna za njihov sukob. Pojavile su se zajedno na bini i niko nije znao kako će biti reagovati. Ipak, na iznenađenje svih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u jednom trenutku su se zagrlile - kaže naš sagovornik.

Muž Zorice Brunclik, čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, nekada je bio suprug Vesne Zmijanac. Brunclikova je svojevremeno čak tvrdila da je Vesna Zmijanac slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZAGRLJENE: Pomirile se Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik!

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2013

Vesna Zmijanac je ranije bila udata za harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, muža Zorice Brunclik OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.