ZAGRLIO SAM JE, BILA JE HLADNA Na suđenju roditeljima dečaka-ubice NEVEROVATNO potresne scene - Sudija od zapisničara tražila maramice da OBRIŠE SUZE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 14:04

"ZAGRLIO SAM JE, BILA JE HLADNA" Na suđenju roditeljima dečaka-ubice NEVEROVATNO potresne scene - Sudija od zapisničara tražila maramice da OBRIŠE SUZE!

Ispred suda su ostali članovi porodica ubijenih

Suđenje roditeljima masovnog ubice iz "Ribnikara", nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Reč je o parničnom postupku koji su pokrenule porodice nastradalih zbog naknade nematerijalne štete usled smrti bliskog lica.

Otac devojčice nastradale u masakru je ispričao šta se dešavalo kada je otišao da preuzme posmrtne ostatke svoje ćerke. On je detaljno opisao mučnu situaciju kroz koju je prošao, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutne u sudnici, zajedno sa sudijom ovo svedočenje dovelo je do suza.

- Drugarica mi je radila u tom institutu gde se nalazilo telo moje ćerke. Rekla mi je šta ću sve videti i šta me sve čeka. I da joj podliv na oku nije od batina, već od metka. Stavio sam joj traku na čelo, da joj se ne vidi rupa, i našminkali smo je. Uzeo sam da zagrlim njeno telo, ali ona je bila hladna - rekao je kroz suze.

Sudija je u tom trenutku od zapisničarke zatražila maramicu kako bi obrisala suze.

Podsetimo, ispred suda, prisutni su roditelji devojčice, kao i članovi porodica žrtava koje je usmrtio maloletni dečak (14), kako bi bili podrška pri svedočenju oštećenih.

U drugom postupku, tužbu je podnelo ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Tužba zbog koje se danas održava ročište je podneta zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha.

Takođe, ovom tužbom je zatražena i novčana renta, dakle buduće davanje određenog iznosa novca od dana presuđenja pa dok za to traju uslovi - i to na ime buduće nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPLIVALI DO SAD NEPOZNATI DETALJI O DEČAKU-UBICI! Da li je ovo bio mogući MOTIV masakra u Ribnikaru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih...Suđenje roditeljima masovnog ubice iz "Ribnikara", nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Reč je o parničnom postupku koji su pokrenule porodice nastradalih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.