ZAGRLIO JE SVAROVSKI!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGRLIO JE SVAROVSKI!

Pevačica Ana Kokić od dečka vaterpoliste Nikole Rađena dobila je ogrlicu "svarovski" vrednu 400 evra, saznaje Kurir...

Pevačica Ana Kokić od dečka vaterpoliste Nikole Rađena dobila je ogrlicu "svarovski" vrednu 400 evra, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora.

Kada su konačno ukrali malo vremena koje bi posvetili samo sebi, pevačica Ana Kokić i Nikola skoknuli su na ručak u svoj omiljeni restoran, smešten nedaleko od Beogradskog hipodroma. Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je došla bez nakita, a restoran je napustila sa skupocenom ogrlicom, kojom ju je dečko neopisivo iznenadio, tvrdi izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta:

- Nikola nije znao kako da svojoj dragoj na originalan način uruči poklon. Iako je, dok su uživali u bogatoj trpezi, dugo razmišljao kako da je iznenadi, "delfin" je u jednom trenutku Ani rekao da joj se ruž sasvim razmazao. Ona je krenula do toaleta, a po povratku prvo što je ugledala bila je plišana kutijica. Kada je, ne skidajući osmeh i pretpostavljajući o čemu je reč, otvorila poklon, folkerka je videla predivnu ogrlicu "svarovski". Ustala je sva ushićena i, ne obazirući se na ostale goste, prišla dragom i počela da ga ljubi - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Za ogrlicu sa kristalima "svarovski" Nikola je ostao kratak za 400 evrića, ali ne žali ni pare jer je ovim gestom želeo kod svoje voljene da se iskupi što zbog mnogobrojnih obaveza ni Dan zaljubljenih ni Dan žena nisu uspeli da proslave kako dolikuje - zaključuje naš izvor .

U želji da proverimo verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Nikolu, koji nam je rekao:

- Tačno je da sam Ani kupio poklon, ali to je samo mali znak pažnje. Nije bilo nikakvog specijalnog povoda. Palo mi je na pamet da je obradujem, jer nas dvoje, zbog poslovnih obaveza, za sebe imamo vrlo malo vremena, koje gledamo maksimalno da iskoristimo. Po meni, to nije nikakva senzacija, već moja želja da simboličnim darom obradujem svoju devojku - ljubazno nam je rekao Nikola Rađen.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.