ZAGREB NESTAO U SEKUNDI! Novi zastrašujući snimak iz Hrvatske, OVAKO nešto još nismo videli na našim prostorima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 18:44

ZAGREB NESTAO U SEKUNDI! Novi zastrašujući snimak iz Hrvatske, OVAKO nešto još nismo videli na našim prostorima (VIDEO)

Dve osobe stradale su u stravičnom nevremenu koje je u poslepodnevnim časovima pogodilo Zagreb

Dve osobe stradale su u Zagrebu, koje je danas oko 16 časova pogodilo stravično nevreme. Nad prestonicom Hrvatske prvo se naoblačilo, a onda je čitavo nebo posivelo. Uskoro nije bilo moguće držati otvorene oči od jakog vetra, a onda je obilna kiša sve zavila u crno.

Vetar je bio toliko snažan da je čupao drveće iz korena, nosio krovove, oborio čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << džinovsku dizalicu. U sekundi je bilo nemoguće kretati se Zagrebačkim ulicama, a sat vremena nakon potopa, saobraćajnice u centru su i dalje gotovo neprohodne za saobraćaj.

Zagreb#caosvima pic.twitter.com/OC8rCxE6jv

— Dalilina kuma Goca (@kumagoca) July 19, 2023

Koliko je jaka bila oluja najbolje svedoči snimak postavljen na Tviteru, na kojem se vidi kako je oluja poharala Zagreb za rekordno kratko vreme. Kako javljaju lokalni mediji, pričinjena je velika materijalna šteta. U bolnicu iz časa u čas pristižu povređeni.

Strahuje se da broj žrtava neće biti konačni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.