ZADRŽAVANJA NA GRANICI SA HRVATSKOM: Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRŽAVANJA NA GRANICI SA HRVATSKOM: Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, čeka se oko dva časa, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok ka Beogradu čeka se oko 20 minuta, na Sirigu oko 15, dok na ostalim naplatnim rampama zadržavanja nisu duža od 10 minuta.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Inače, prohodnost puteva u Srbiji je dobra, jer povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetan saobraćaj.

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Na Batrovcima se čeka oko 60 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2016, 08:44

Zbog većeg broja stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju na putu ka Mađarskoj i Hrvatskoj, danas se očekuju duža zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je AMS S, dodajući da se na prelazu Batrovci čeka oko sat vremena...Gužve se posebno očekuju za vikend...Trenutno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.