ZABRINJAVAJUĆA IZJAVA LUKAŠENKA: Nisam imao prilike da se zalečim, sve se nakupilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 22:00

ZABRINJAVAJUĆA IZJAVA LUKAŠENKA: "Nisam imao prilike da se zalečim, sve se nakupilo"

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da je oboleo od adenovirusa, objavljeno je na Telegram kanalu "Pul pervogo"

- Ako neko misli da ću da umrem, neka se smiri. To nije ništa drugo do praznoglavo razmišljanje u instant mesindžerima i po telegram kanalima - rekao je predsednik Belorusije.

Prema njegovim rečima, takva bolest se "leči tri dana", a ranije nije mogao da posveti dužnu pažnju svom zdravlju zbog zauzetosti.

- Ali pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam imao priliku da se zalečim, morao sam da idem u Moskvu, pa u Subotnjiki, pa u Grodno, pa u Gomelj, sve se to nakupilo - rekao je Lukašenko.

Pored toga, predsednik Belorusije je pozvao ljude da prekinu da šire glasine o njegovoj bole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.