ZABRANIO JOJ DA PEVA NJIHOV DUET Aleksandra konacno otkrila ISTINU o svadji sa kolegom

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANIO JOJ DA PEVA NJIHOV DUET Aleksandra konacno otkrila ISTINU o svadji sa kolegom

Mnogo se pisalo o navodnom sukobu popularne pevačice Aleksandre Prijović i njenog kolege MC Stojana sa kojim je ona pre godinu dana snimila duet "Šta bi".

Pisalo se da su Aleksandra i MC Stojan prekinuli saradnju kada je došlo do svađe među njima. Oni su se, navodno, žestoko posvađali jer je njega iznerviralo to što je pevačica tokom zajedničkih nastupa pevala i muške pesme koje je trebalo da izvodi on.

Prijovićeva se ovim povodom nije oglašavala, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je za rešila da otkrije pravu istinu o sukobu sa MC Stojanom.

"Nije istina da smo MC Stojan i ja u svađi. Mi smo u super odnosima, često se čujemo telefonom i nismo imali nikakvu svađu. NIje mi zabranio da pevam naš duet", rekla je Aleksandra za Pink.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OVAKO JE ONA NEKADA IZGLEDALA: Aleksandra Prijović kada je bila plavuša!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016

...O ovoj pevačici se mnogo priča, što zbog veze sa Filipom Živojinovićem, što zbog atraktivnog izgleda crnke..ZABRANIO JOJ DA PEVA NJIHOV DUET: Aleksandra konačno otkrila ISTINU o svađi sa kolegom!..Međutim, Aleksandra Prijović nije uvek tako izgledala, a ovaj put je sa fanovima podelila svoju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.