ZA ili PROTIV Putina:U Beogradu glasalo 1.100 Rusa

Izvor: Mondo, 18.Mar.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA ili PROTIV Putina:U Beogradu glasalo 1.100 Rusa

Na izborima za predsednika Rusije, u Beogradu je glasalo više od 50 odsto ruskih državljana koji borave u Srbiji, što je više nego ikada ranije, saopšteno je iz Ambasade Ruske Federacije.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović

Na izbore je izašlo više od 1.100, od ukupno 1.900 ruskih građana koji borave u Srbiji, a nije zabeležen nijedan incident.

Svetska zvezda na ruskim izborima (FOTO, VIDEO)

Ambasada Rusije je zahvalila srpskim vlastima, novinarima i svim ruskim građanima koji su izašli na izbore, a sutra će saopštiti rezultate.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada: U Srbiji izašlo više od 50 posto ruskih birača

Izvor: B92, 18.Mar.2018

Beograd -- Izlaznost birača na izborima za predsednika Rusije je premašila je 50 posto, saopštila je Ambasada Ruske federacije u Beogradu...Na izbore je izašlo više od 1.100 od ukupno 1.900 ruskih građana koji borave u Srbiji, navedeno je u saopštenju, uz isticanje da nije bilo nikakvih incidenata..."Hvala...

Nastavak na B92...

I u Srbiji Rusi za Putina

Izvor: Mondo, 19.Mar.2018, 14:48

Prema podacima Ambasade Ruske Federacije u Beogradu, za reizbor Vladimira Putina za predsednika Rusije glasalo 81,14 odsto ruskih državljana koji su se odazvali izboru...Foto: AP/Sergei Chirikov..Od ukupno 1.903 brača upisana u registar Konzularnog odeljeja Ambasade, na glasanje je izašlo 1.370 birača,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.