ZA TO ŽIVIM, JEDVA ČEKAM, TO JE SPAS Vučić otkrio - 23. februar biće veoma VAŽAN dan za Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 23:33

"ZA TO ŽIVIM, JEDVA ČEKAM, TO JE SPAS" Vučić otkrio - 23. februar biće veoma VAŽAN dan za Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras i o ekonomskim parametrima

On kaže da u ovom trenutku imamo cenu struje među najnižima u Evropi, i da u ovom trenutku imamo 540 miliona kubnih metara gasa u skladištima.

- Danas smo uzeli samo 0.9. Računajte da će nam ostati najmanje 400 miliona kubnih metara za sledeću zimu. Velika velika stvar za Srbiju.

Vučić je otkrio da će 23. otvoriti jednu od najvećih i najvažnijih fabrika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiji, i da ne može da priča o tome.

- Za to živim, jedva čekam. Za to se borite to ne dolazi preko noći. Ta fabrika će na kraju da završi sa dve milijarde izvoza. To je spas za našu vojsku i policiju, zdravstvo. To ide dobro, penzije će da prate plate - kazao je on. Predsednik je rekao da su penzioneri do sada plaćali najveći ceh, a da penzije ubrzano stižu plate.

- Očekujem da će plate ove godine biti 735 evra, a do kraja 2025. da će biti preko 1000 evra. Što se tiče penzionera, obezbedićemo i druge pogodnosti za naše najstarije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.