Izvor: Blic, 07.Jan.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SVE PARE Ukrao najskuplje piće na svetu i ostavio praznu flašu sa 3 kilograma ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA

Boca vodke, koja je nosila titulu "najskuplje na svetu" bila je ukradena iz bara u Kopenhagenu ove nedelje i pronađena je prazna na gradilištu u danskoj prestolnici, objavila je policija u petak.

- Ne znam šta se dogodilo sa vodkom, ali boca je prazna - rekao je portparol policije u Kopenahagenu Riad Toba.

Boca ukrašena sa tri kilograma zlata i jednako toliko srebra procenjena je na približno milion evra, a njen čep optočen dijamantima replika je carskog orla što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zaštitni znak "vintaž" automobila, prenosi "Jutarnji".

Policija Kopenhagena objavila je na "tviteru" da je boca pronađena netaknuta.

Snimci sa video kamera pokazuju maskiranog muškarca kako grabi bocu rusko-baltičke Vodke koju je na tržište stavio ruski proizvođač luksuznih automobila, a zatim beži iz kafića "Kafe 33". Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka.

Vlasnik bara Brajan Ingberg izjavio je da boca i dalje ima istu cenu iako je malo oštećena te će u nju uliti novu vodku.

Boca je "glumila" u američkoj seriji "Kuća od karata", ali nije bila osigurana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.