ZA OVO SU KAZNE I 5.000 DINARA! Važan spisak ulica koji bi trebalo da znaju SVI VOZAČI U BEOGRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 20:05

ZA OVO SU KAZNE I 5.000 DINARA! Važan spisak ulica koji bi trebalo da znaju SVI VOZAČI U BEOGRADU

Postoje određena pravila za vožnju žutom trakom.

U Beogradu postoje ulice u kojima je vožnja žutom trakom dozvoljena u određenim delovima dana. Tačnije, zabrana traje je samo šest sati dnevno, to jest, u špicevima.

Tako je od 7 do 9 sati ujutru i od 14 do 18 sati popodne, vožnja u žutoj traci ZABRANJENA u sledećim ulicama: Bulevar despota Stefana, Sinđelićeva, Bulevar Nikole Tesle, Vojislava Ilića, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac, Balkanska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , pišu mediji.

U svim ostalim ulicama koje imaju žutu traku vožnja je zabranjena čak i noću, pa se savetuje oprez.

Nepoštovanje ovih pravila vozača može da košta i do 5.000 dinara. Treba imati u vidu i to da u mnogim ulicama koje imaju obeleženu žutu traku, postoje kamere u Beogradu koje prate i beleže sve nesavesne vozače u koje u nedozvoljenim terminima koriste žutu traku.

Izvor: Srbija Danas/ALO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.