ZA NEVERICU kakvo nas vreme očekuje: Za vikend prijatno, a onda ŠOK! Evo kad će pasti SNEG

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU kakvo nas vreme očekuje: Za vikend prijatno, a onda ŠOK! Evo kad će pasti SNEG

Temperature iznad 10 stepeni u Srbiji će biti izmerene danas, sutra i u ponedeljak, a onda sledi nagli pad, pa će već u utorak biti pet stepeni, a u sredu, četvrtak i petak jedva da će se odlepiti od nule.

Osim što će zahladiti, što je, reći će mnogi, sasvim normalno za ovo doba godine, sneg će nas, ipak, zaobilaziti. Snega će biti jedino na planinama.

U nižim predelima biće više kišovito, a ljubitelje prave zime snežne padavine trebalo bi da obraduju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sredu.

Tako barem navode meteorološki sajtovi. Ali, daleko je sreda, možda se sve promeni do tada.

Uglavnom, četvrtak i petak bi trebalo da budu suvi. I da se vratimo na početak teksta. Koliko god da su temperature za dane vikenda, što bi se reklo, iznad proseka, nemojte to da vas zavara jer se očekuju jaki udari vetra, posebno na jugu Banata i u Donjem Podunavlju.

Apelujemo na vozače da brzinu prilagode ne samo upozorenjima istaknutim na saobraćajnim znacima već i uslovima na putevima. Očekuje se da u jutarnjim satima bude i magle.

Kolovozi će biti mokri, a podsećamo da su zimski pneumatici obavezni kada na putevima ima snega, leda i susnežice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.