ZA NEKOLIKO DUŽINA BOLJA OD SVIH Evo zbog čega OVU takmičarku porede sa Marijom Šerifović (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZA NEKOLIKO DUŽINA BOLJA OD SVIH" Evo zbog čega OVU takmičarku porede sa Marijom Šerifović (VIDEO)

Indira Beriša (16) plasirala se direktno u četvrti krug takmičenja, nakon što je zadivila žiri interpretacijom pesme Marije Šerifović "Deo prošlosti".

- Od početka za nju govorim da je ona favorit, odnosno jedan od favorita. Vanserijski, ti si za nekoliko dužina bolja od njih tri. Takav naraštaj i takvi talenti kao što si ti mnogo znače - rekla je Zorica.

- Fantastična si, jak glas, svi trileri izlaze, ma haos. Svaka čast - prokomentarisala je Dara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ja bih sa zadovoljstvom ostavila mikrofon, a da ti preuzmeš, veliko zadovoljstvo bi mi bilo. Mnogo si slatka, a kao pevač si zver u najpozitivnijem smislu - rekla je Dragana Indiri, dok je Šaban prokomentarisao da Beriša peva jednako dobro kao i Marija Šerifović, kao i da će biti velika zvezda. Tok večerašnje emisije, kao i svađu Maje Nikolić i Zorice Brunclik, možete pogledati klikom na link OVDE ili na Puslovom sajtu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVA MARIJA ŠERIFOVIĆ: Fantastična Indira (16) rasturila, žiri joj rekao: “Ti si zver”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

U sinoćnom izdanju "Pinkovih zvezda" veliku pažnju je privukla fenomenalna Indira Beriša (16) koja je sjajnim nastupom oborila s nogu publiku, ali i sve članove žirija...Indiri, koja je otpevala numeru "Deo prošlosti" Marije Šerifović, Dragana Mirković je rekla da je slatkiš, ali i u najpozitivnijem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.