ZA KOJU GOD GLASALI - isto vam se hvata! MARINIKA I MILICA uz kafu već dogovorile vladu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 21:02

ZA KOJU GOD GLASALI - isto vam se hvata! MARINIKA I MILICA uz kafu već dogovorile vladu!

Ko kaže da nije svejedno? Jeste, potpuno je to isto, samo za*ebava*u narod!

U decembru prošle godine jedna agencija za konsultantske aktivnosti sprovela je istraživanje (rezultati su dostupni na internetu) na reprezentativnom uzorku od 2.413 ispitanika starijih od 18 godina.

Između ostalog, protiv ulaska Srbije u EU izjasnilo se 47,8 odsto građana, za članstvo je bilo 36,7 odsto, a čak 15,5 odsto izjavilo je da nema stav o ovom pitanju.

Ispitanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo postavljeno i ovo pitanje: S kim biste radije na kafu - s Milicom Đurđević Stamenkovski ili Marinikom Tepić?

Rezultat je bio prilično izjednačen, Milica je dobila 53 odsto, a Marinika 47 odsto glasova.

Istraživači su uparili ove dve političarke jer simbolizuju dva pola javnog mnjenja.

Znamo porodice u kojima su se najbliži zakrvili zbog Rusije: s njom ili protiv nje, u NATO? Isto je i s Kosovom: prihvatiti ono što nam dolazi iz Brisela ili neodustajno istrajavati dok Moskva ne ojača i ne sredi stvari u našu korist?

Milica Đurđević Stamenkovski je rekla:

- Uključivanje Ruske Federacije u pregovarački proces između Beograda i Prištine podigao bi taj proces na viši međunarodni pregovarački nivo i možda bi značilo i povratak pitanja Kosova i Metohije u Ujedinjene nacije.

Marinika Tepić, opet, smatra "da Srbija mora da usaglasi spoljnu politiku sa Evropskom unijom" i ponavlja da "SSP jedina javno insistira na uvođenju sankcija Rusiji".

Razumljivo je, dakle, što neki ne bi seli za sto sa Milicom, a drugi bi zaobišli Mariniku, piše Kurir.

Po toj liniji razdvajanja deliće se i glasovi 17. decembra.

Tako je 20. oktobra Milica Stamenkovski, stojeći pored Boška Obradovića, govoreći o predstojećim izborima i spekulacijama o mogućoj saradnji sa probriselskom opozicijom, novinarima odbrusila da oni da ne žele da budu "štaka" tom delu opozicije za dolazak na vlast.

Kad ono nije štaka - nego proteza!

Marinika Tepić danas je u razgovoru na N1 obelodanila da se "saradnja više ne dovodi u pitanje" i da je ona ubeđena, samo ako osvoje dovoljan broj glasova, "da će sa strankama desnice da naprave tehničku vladu"!

A ti se, narode, deli! Oče, svađaj se sa sinom, sestro s bratom... oko glasanja, cepajte grla i kidajte živce ubeđujući jedni druge zašto su levi bolji od desnih i desni od levih! Recite onima drugima da su budale što veruju da će njihovi bolje čuvati Kosovo nego vaši, da će onima biti veće plate i penzije nego sa ovima, piše Kurir.

Osećate li kako vam rastu magareće uši?

Jer, svejedno je: glas za Milicu Đurđević Stamenkovski glas je za Mariniku Tepić! I obrnuto!

Sve je to potpuno isto!

One su se o zajedničkoj vladi dogovorile uz kafu.

Bez vas!

A vi? Nešto ste 'teli?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.