ZA INOSTRANO TRZISTE Snima se film o Dragani Mirkovic

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA INOSTRANO TRZISTE Snima se film o Dragani Mirkovic

Karijera i život Dragane Mirković na velikom platnu.

Dragana Mirković je jedna od najvećih zvezda sa višedecenijskom karijerom. Ona u karijeri nije imala nijedan skandal, a to je upravo ono što je impresioniralo grčkog režisera koji je izrazio želju da snimi film o folk divi.

- Dragana Mirković ima fanove i u Grčkoj, a jedan Grk je odlučio da napravi film o proslavljenoj pevačici. Draganu u Grčkoj već godinama veoma dobro poznaju po njenim pesmama, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ovakava način bi nju Grcima predstavili malo drugačije, odnosno kakva je ona privatno i kakva je ličnost kada je van scene - rekao je izvor "Pink.rs".

Detalji o snimanju filma, kao i premijera istog, nisu poznati javnosti.

Podsetimo, Dragana je devedesetih snimila film "Slatko od snova", a 2006. se pojavila u nemačkom filmu "Gluvarenje".

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.