ZA DVA DANA OPTUŽNICA PROTIV VELJE NEVOLJE! Vučić: Isteraćemo pomagače iz mišje rupe

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 00:09

ZA DVA DANA OPTUŽNICA PROTIV VELJE NEVOLJE! Vučić: "Isteraćemo pomagače iz mišje rupe"

Predsednik naglasio da je veoma moćan sistem pomagao kriminalcima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je za Belivukovu grupu "gotova priča" i da za dva dana ide optužnica.

- Borim se za normalnu i pristojnu Srbiju, da više nikome i nikada ne padne napamet da ubija ljude, a kamoli da im secka delove tela i melje u mašini - rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da li to znači da Belivukova grupa i kriminalci više neće imati podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u državnom aparatu, Vučić je rekao:

- To je gotova priča, ide optužnica za dva dana - završena je to priča. Svi koji su im pomagali sada su u mišoj rupi, ali ćemo ih isterati iz mišje rupe.

Vučić je kazao da ih ima više i da je to bio veoma moćan sistem koji je pomagao kriminalcima.

- Iz vrha MUP-a i malo ispod vrha su MUP-a su pomagali aktivnosti tog klana. Danas je trogodišnjica ubistva Ognjanovića, to bez delova MUP-a nije moglo da bude završeno - naglasio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.