ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Vozač odbio da se zaustavi na rampi, pa naleteo voz, SNIMAK ledi krv u žilama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 23:50

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Vozač odbio da se zaustavi na rampi, pa naleteo voz, SNIMAK ledi krv u žilama! (VIDEO)

Drama na putu

Večeras je došlo do incidenta u Šapcu kada jedan vozač nije hteo da se zaustavi pred rampu koja je krenula da se spušta, najavljujući dolazak voza.

Kako prenosi Instagram stranica "192_rs", vozač automobila marke "opel" nije se zaustavio pred rampu, prilikom čega je ušao u sukob sa policajcem koji je regulisao saobraćaj.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Rampa je usled incidenta pala na "opel", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom čega je tragedija izbegnuta "za dlaku" jer je voz u međuvremenu prošao prugom ispred vozila. Kako se vidi na snimku, vozač je ostao da stoji sa rampom na krovu, dok je ispred njega prolazio voz, a iza se stvorila kolona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.